Com PROERSA us pot ajudar durant la crisi de la COVID-19?

A tall d’introducció, en nom de tot el personal de PROERSA, esperem que estigui passant per aquesta crisi el millor possible, amb bona salut tant vostè com els seus éssers estimats. Per la seva informació, a causa de la nostra activitat en productes sanitaris i productes de desinfecció, sàpiga que la nostra fàbrica continua produint normalment durant aquest període.

Inclús si comencem a veure una mica d’alleujament, en les xifres de l’epidèmia a Europa, després de 3 setmanes de confinament, el retorn a la normalitat sembla encara molt llunyà i és molt provable que aquest retorn a la normalitat s’acompanyi de noves limitacions o canvis en l’operativa, per evitar una nova onada d’infectats.

Venint d’un dels països més afectats per la crisi del covid-19, la nostra producció habitual ha donat pas a les noves demandes dels nostres clients. En aquests temps econòmicament delicats, veiem emergir nous segments reals de mercat.

Amb aquest article, esperem poder donar idees pels nostres productes.

 • Productes hidroalcohòlics

  Per poder evitar el contagi, és necessari comptar amb una sèrie de mesures que facin de barrera i és aquí on entren els aerosols. Una de les avantatges òbvies és que aquests aerosols són fàcils d’utilitzar i són fàcilment portables, pot guardar-los en qualsevol butxaca o bossa i estan més a prop de tu quan els necessites.

  Els aerosols hidroalcohòlics ofereixen alternatives reals al gel hidroalcohòlic. Actualment, existeix tal demanda de gels hidroalcohòlics que poden faltar alguns components i l’aerosol es converteix en una alternativa d’elecció, per exemple, veiem clients que no disposen de matèria prima per l’agent gelificant i sobretot, la demanda d’envasos de plàstic és creixent i sense un subministrament estable. Això crea problemes logístics per poder fabricar i entregar els productes.

  Abans d’acabar aquesta secció, volem recordar alguns principis per l’us d’aquests productes:

  • Rentar-se les mans amb aigua i sabò és el primer pas per rentar-se les mans adequadament. Si té les mans brutes, usar una solució hidroalcohòlica pot desinfectar les seves mans, però no les neteja.
  • L’alcohol (etanol) contingut en la solució hidroalcohòlica pot causar sequedat i irritació de la pell, però, els estudis sobre l’exposició a l’etanol contingut en productes hidroalcohòlics són tranquil·litzadors, demostren que no existeix un risc carcinogen comprovat després de l’us d’aquests productes i que el pas d’etanol a la sang és quasi nul.

 • Productes de neteja / desinfecció

  Amb aquesta crisi de salut, ara s’ha demostrat que el virus pot mantenir-se actiu en superfícies llises, en una habitació a temperatura ambient. (vegeu l’estudi de la revista mèdica líder The Lancet), de mitjana, el virus pot mantenir-se actiu des de 4 a 7 dies, la bona notícia és que un simple sabó i aigua és suficient per ser efectiu contra el coronavirus.
  Aquests productes constitueixen un altre dels segments en forta progressió en la nostra empresa des de la vinguda de la pandèmia.

En conclusió, PROERSA té les solucions clau en mà que necessita per poder fer front a la pandèmia i especialment després del confinament.
PROERSA és una empresa líder en el mercat d’envasos d’aerosol embalatge en aerosol. PROERSAl’hi facilita l’externalització de la fabricació dels seus productes en aerosol. Podem oferir-li una solució clau en mà (servei complet) o simplement ajudar-lo amb una operació específica de subcontractació. La nostra oferta de serveis inclouen la formulació I+D+i, fabricació de concentrats, emplenat i acoblament de components. La nostra fabricació està ubicada a Barcelona, cosa que ens permet abastar de manera efectiva el mercat francès.
Si està interessat en el desenvolupament d’un nou producte en aerosol, però no sap per on començar, trobarà en aquesta web, els nostres articles sobre el procés de fabricació d’aerosols i la planificació ideal i els 5 consells para millorar el seu temps de comercialització en el seu projecte d’aerosol.
Si la seva curiositat pels aerosols és insaciable, també hem posat a la seva disposició els nostres documents tècnics sobre envasos d’aerosol. també està disponible el llibre blanc sobre l’aerosol. Per a descarregar-lo, simplement se l’hi demanarà que deixi la seva direcció de correu electrònic.

Per a totes les sol·licituds d’informació addicional sobre els seus aerosols (nous productes, millora de productes existents), contacti’ns a info@proersa.com.Estarem encantats d’ajudar-lo

Els nostres millors desitjos per vostè, els seus equips i els seus éssers estimats per les setmanes vinents.
L’equip de PROERSA.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Subscriu-te i estigues informat

S'ha subscrit correctament, gràcies

Hi ha hagut un error a l'enviar la seva subscripció, si us plau, provi de nou

Proersa Aerosoles només utilitzarà la informació que vostè proveeixi per comunicar-se quan sigui necessari i mantenir-lo informat de les últimes novetats.